Gjennom samtaler med dere får vi et innblikk i hva som rører seg i barnehager rundt omkring. 

Vi er selv fornøyde med konferansen og sitter igjen med mange inntrykk og innspill til vårt arbeid videre. Håper at dere som deltok også er fornøyd med helgen.

For dere som ikke deltok, er mye stoff samlet i dette nyhetsbrevet.

Halloween-gotteri og bøtte

Halloween

Nå går vi inn i månedens siste uke og mange små skal feire Halloween. Vi vil benytte anledning til å minne om at voksne skaper vennskap og at vi alle kan gjøre noe for å inkludere hverandre.

Det er alltids plass til et par ekstra barn på festen eller i en gruppe med barn som sammen skal gå « knask eller knep» Ikke alle har like stort nettverk, men alle vil være inkludert. Og det må vi voksne rundt barna hjelpe til med!

Jeg ønsker også alle foreldre som har vært igjennom en tilvenningsperiode, lykke til videre med barnehagehøsten! Vi håper barnet ditt trives godt, har funnet seg venner og at samarbeidet med barnehagen fungerer som det skal.

Lykke til også alle dere som har påtatt dere verv i SU eller FAU i høst, eller har opprettet lokale FUB på kommunalt nivå. Mange har også markert seg tydelig i anledning kommunevalget.

Godt samarbeid mellom foreldrene og barnehagen er avgjørende for at barna våre skal ha det trygt og godt hver dag. Fortsatt fin høst!

Med hilsen
Marie Skinstad-Jansen, FUB-leder