Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Line Melvold i Styd kommunikasjon

- Barn trenger å bli likt!

- Barn trenger å bli likt! De burde hatt en post-it-lapp i pannen med påskrift «Lik meg!». Det å bli akseptert betyr aller mest. Det gjør det jo også for voksne, sier forfatter og foredragholder Line Melvold.

Royne Berget på Forledrekonferansen 2019

Bekymret for barnehagene og big business

- Jeg er bekymret for barnehagen, det er blitt politikk og big business. Det er en drakamp om midler og innhold. Vi som driver profesjonen må bli hørt, sa pedagog og styrer Royne Berget på Foreldrekonferansen.

Kristin Danielsen Wolf på FUB-konferansen

Foreldre trygges av gode og kjærlige ansatte

- Det at de ansatte var personlig egnet og var kjærlige mot barna, betød mest for foreldrene. Da visste de at barna hadde det trygt i barnehagen, sa lektor og phd-stipendiat Kristin Danielsen Wolf på FUBs Foreldrekonferanse.

FUB-møte i Drammen september 2017

- Vi gler oss til konferanse!

No er det kun få dagar att før FUB-leiar Marie Skinstad-Jansen kan ynskje 100 deltakarar velkomen til Foreldrekonferanse på Gardermoen. Vi gler oss til eit døgn fylt med faglig påfyll og triveleg sosialt samver!

Vennskap i Vollen barnehage Bodø (Foto Ann-Hilde Hansen

Barnehagedagen 2020: "Ulike sammen"

Da er det klart: Slagordet for Barnehagedagen 2020 er «Ulike sammen». Dagen arrangeres 10. mars og temaet neste år er tilhørighet. Det å høre til og være inkludert i fellesskapet i barnehagen er viktig for alle barn.

Overhalla foreldre ler

Hvordan kan vi samarbeide bedre?

- Alt var ikke nytt men det var bra å høre det samme som foreldrene og diskutere etterpå, sa styrer Birgit Prestvik fra Skage barnehage i Overhalla. Fra morgen til kveld hadde hun være med på ledersamling og fellesmøte med foreldrerepresentanter for å lære mer om samarbeid.

Klare til å starte FUB Ørsta

Hvordan starte et lokalt FUB?

Dette lurte foreldre, ansatte og Ørsta kommune på. De inviterte FUBs seniorrådgiver Lou Cathrin Norreen til møter og foredrag med både barnehageansatte og foreldre 26. august. Nå er de klare til å gå i gang. Lurer du på det samme – les mer i saken.

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk