Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Line Melvold i Styd kommunikasjon

- Barn trenger å bli likt!

- Barn trenger å bli likt! De burde hatt en post-it-lapp i pannen med påskrift «Lik meg!». Det å bli akseptert betyr aller mest. Det gjør det jo også for voksne, sier forfatter og foredragholder Line Melvold.

Royne Berget på Forledrekonferansen 2019

Bekymret for barnehagene og big business

- Jeg er bekymret for barnehagen, det er blitt politikk og big business. Det er en drakamp om midler og innhold. Vi som driver profesjonen må bli hørt, sa pedagog og styrer Royne Berget på Foreldrekonferansen.

Gutt på fanget til voksen

Trygt og godt barnehagemiljø

FUBs høringssvar til forslag om endringer i barnehageloven om barnehagemiljø

Endelig kom lovforslaget FUB har etterspurt og ventet på om barns rett til et trygt og godt barnehagemiljø! FUB er spesielt fornøyd med departementets forslag om å innføre en aktivitetsplikt med delplikter for barnehagens ansatte og for nulltoleranseprinsippet. Samtidig mener FUB det er uhørt at det ikke skal være en håndhevingsordning for barnehageområdet på lik linje som for skoleområdet.

 

Marie Skinstad-Jansen på FUB-konferansen 2019

Takk for at dere kom!

Takk for at så mange av dere deltok på foreldrekonferansen vår sist helg. Det er flott at dere tok dere tid i en hektisk hverdag til å komme! Vi i FUB synes alltid det er hyggelig å treffe ulike foreldre fra vårt langstrakte land og høre om hva nettopp dere er opptatt av.

Barn med mobil

Åpenhet i grenseland - FUBs høringssvar

Foreldrene spiller en viktig rolle og skal være forbilder for egne og andres barn. De skal samarbeide med barnehagen og følge opp og støtte opp om barnehagens arbeid hjemme. For å lykkes med dette trenger foreldrene å involveres sterkere i det forebyggende arbeidet. Høringssvaret nedenfor vil ta utgangspunkt i foreldrenes rolle i samarbeidet med barnehagen.

Banner med lenke til evalueringsskjma for FUBs rådgivning og foredrag

Banner som peker til nullmobbing.no hos Utdanningsdirektoratet

Barnehagefakta.no, banner til nettstedet

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk