Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Barnehagedagen kveldskafe innlederne

- Hvert barn skal bli møtt med anerkjennelse og respekt

-  Det aller viktigste i barnehagen er at hvert barn blir møtt med anerkjennelse og respekt – hver dag! Og det gjelder både foreldrene og barna, sa professor ved OsloMet, Anne  Greve på Kveldskafé i anledning Barnehagedagen 2020.

Sunniva Jarmann og Synne Hall Arnøy

Mamma, mammi og meg

Vi mennesker har behov for å kunne speile oss i andre. Det å finne gjenkjennelse i omgivelsene våre styrker en følelse av å høre til, av å ikke være alene i verden.

Førskolelærer Anne-Linn Bang

Øyeblikk av gull

I barnehagene våre møter vi et utsnitt av de barna som vokser opp i Norge i dag. Det er en sammensatt gjeng med ulike historier og ulikt erfaringsgrunnlag. 

Barnehagemor på utstilling Holmlia

Å bygge gode fellesskap i barnehagens foreldregruppe

I hvilken grad opplever foreldrene i barnehagen at de er en del av et fellesskap? Hva gjør personalet for at foreldre skal oppleve seg sett, hørt og inkludert i et fellesskap? Personalet har en sentral rolle i dette arbeidet, og kan skape både muligheter og begrensinger når det gjelder barns og foreldres opplevelse av tilhørighet. 

Nå er de her endelig: plakatene til årets Barnehagedag 10. mars! Årets tema er tilhørighet, og bildet fra garderoben skal nettopp illustrere en barnehage som er inkluderende og mangfoldig med rom og plass til alle.

Her er plakatene til Barnehagedagen!

Nå er de her endelig: plakatene til årets Barnehagedag 10. mars! Årets tema er tilhørighet, og bildet skal nettopp illustrere en barnehage som er inkluderende og mangfoldig med rom og plass til alle.

Vennskap i Vollen barnehage Bodø (Foto Ann-Hilde Hansen

Barnehagedagen 2020: "Ulike sammen"

Da er det klart: Slagordet for Barnehagedagen 2020 er «Ulike sammen». Dagen arrangeres 10. mars og temaet neste år er tilhørighet. Det å høre til og være inkludert i fellesskapet i barnehagen er viktig for alle barn.

Ressursbank

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - EngelskSpråk Sami - Samisk